Ik ben Yolanda. Zolang ik me kan herinneren heb ik altijd kleine kinderen en honden om me heen gehad. In 2002 ben ik op zoek gegaan naar een ras dat goed binnen mijn gezin paste en dat werd een tricolour Cavalier teefje. In 2004 wilde ik er graag een bij en heb toen besloten na veel informatie in te winnen om zelf een nestje te fokken.

Dit was zo een geweldige ervaring dat ik besloot een kennel naam aan te vragen en een kleine roedel op te gaan bouwen. We woonden toen nog in Den Haag. In 2006 zijn we verhuisd naar Oud Gastel waar we zowel binnen als buiten veel meer ruimte hadden voor de kinderen maar zeker ook voor de hondjes.

Inmiddels zijn de kinderen allemaal het huis uit en hebben we een kinderkamer omgetoverd tot puppykamer en een kinderkamer is logeer en hobbykamer geworden. Als ik even tijd over heb ben ik daar te vinden achter mijn borduur of naaimachine. Rob mijn man heeft gouden handen en zodra ik wensen heb knutselt hij het in elkaar. Zowel in huis als in de tuin is hij altijd bezig. De honden hebben hun eigen tuin waar ze als ze dat willen vanuit de bijkeuken vrij in kunnen lopen. In onze grote tuin mogen ze ook regelmatig rennen maar niet altijd, zo blijft het spannend.