Voor deze twee reutjes zijn wij nog op zoek naar een baasje, de pups zijn met stamboom uit geteste ouders en mogen over ongeveer een week het nest verlaten
Heeft u interesse in een van deze pups kunt u contact op nemen via info@rolasroedel.nl of een app sturen naar 06-14926137

Onze pups worden geboren in de puppykamer waar ze de eerste vier weken samen met hun mama in alle rust verblijven. De eerste week slaap ik zelf ook in deze kamer om wanneer nodig mama te kunnen helpen. Na zo’n vier weken verhuizen de pups een paar uurtjes per dag naar beneden in onze plexiglas puppyren, hier kunnen ze veilig kennis maken met de rest van de roedel en ook hier leren ze om hun behoefte op het krantje te doen.

Tussen de vier en vijf weken komt de chipper van de raad van beheer om DNA af te nemen en de pups te chippen. Rond de zes weken verblijven de pups helemaal beneden en lopen ze zodra ze wakker zijn tussen de roedel en gaan dan ook met de grote mee de tuin in.

Met 6 weken gaan de pups naar de dierenarts voor hun eerste puppy enting en worden ze helemaal nagekeken. Rond de 8/9 weken zijn de pups klaar om naar hun nieuwe baasjes te gaan. De pups gaan weg met een koopovereenkomst adviesbrief en een puppy pakket ( nestknuffel, nestkleedje, eten voor de eerste twee weken, etensbakje, riempje speeltjes).